Vierde Wereld Forum

Belgie => Huisvesting, dakloosheid, domicilie, referentieadres => : Twan 8 November 2010, 00:03:27

: Huurder met achterstal in elkaar geslagen door huiseigenaar
: Twan 8 November 2010, 00:03:27
Huurder met achterstal in elkaar geslagen door huiseigenaar

Een 50-jarige eigenaar van een woning in de Saint-Léonardwijk in Luik heeft een van zijn huurders zaterdag hardhandig aangepakt omdat die al een paar maanden geen huur meer betaalde.

De huurder zou naar verluidt ook feestjes bij hem georganiseerd hebben waarbij het aan drugs niet ontbrak. Een discussie ontaardde en de eigenaar sloeg de huurder in elkaar. Die werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht en is minstens twee weken werkonbekwaam.

De huiseigenaar werd opgepakt door de politie en zondag ter beschikking gesteld van het parket.

http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid988590/huurder-met-achterstal-in-elkaar-geslagen-door-huiseigenaar.aspx (http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid988590/huurder-met-achterstal-in-elkaar-geslagen-door-huiseigenaar.aspx)
: Re: Huurder met achterstal in elkaar geslagen door huiseigenaar
: dolma1 5 September 2011, 19:43:07
Ha! Betalen of uw leven! Pief poef paf.

Vandaag bij rechter stond er zo ene: achterstallige huur vragen, 6 maand extra voor ..., enz: dat is dan 1100 euro + ..... en vrederechter die beslissen mag. Spruyt van Jette is nu zo oud geworden en ons geliefde clara is jawel op pensoien zeg. Spruyt mag dus ne arme uitpluizen! IK zou beschaamd zijn

zaterdag ook wou die huisbazin, mooi gekleed en ze werkte zei ze! 6 maanden had ze haar huurster gevraagd omdat die bij haar lief ging wonen, maar de huurster was wel in fout door een driejarig kontrakt getekend te hebben en na enige maandne te verdwijnen. De frigo stond nog aan zelfs!
TinyPortal © 2005-2015