Frontpage > De informatieoorlog

De global warming-mythe en de rampzalige gevolgen ervan voor de derde en de vierde wereld

Gelooft u dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde ? Gelooft u dat er ijsberen en pinguins verdrinken elke keer wanneer u de kachel aansteekt ? Dan gelooft u precies datgene wat de zg elite van onze planeet wil dat u geloofd én bent u medeplichtig aan het feit dat minstens 2 miljard mensen wereldwijd niet uit de armoede kunnen ontsnappen en dat nog veel meer mensen, waaronder wellicht binnenkort ook uzelf, de armoede in geduwd gaan worden. Dringend tijd dus om uit de hypnotische slaap te ontwaken waarin Al Gore en de massamedia u gevangen heeft. Van alle hedendaagse leugens is antropogene global warming wellicht diegene die het schrijnendste aantoont hoe moorddadig leugens kunnen zijn.

vws redactie 11 02 2012

Read More

Dé hoofdoorzaak van alle armoede

Dictaat van Calais

De hoofdoorzaak van de armoede in belgie en de rest van de wereld is erin gelegen dat nationale banken geen echte nationale banken zijn maar private instellingen die gerund worden door één familie en hun lakeien en gunstelingen. Het armoededebat is dus niet meer nodig. De armen van het Vierde Wereld Syndicaat hebben zelf de oorzaak en de oplossing al lang gevonden.

In dit artikel uit de Knack van augustus 2005 wordt getracht om deze allergrootste bankkraak uit de Belgische geschiedenis te vergoelijken, nog voordat de Belgische bevolking deze gedurende 175 jaar zorgvuldig verborgen misdaad ontdekt, dankzij de opkomst van het internet.

Read More

De fraude genaamd geld

De Thora legde de joden reeds lange tijd geleden een verbod op om schulden te maken bij de andere volkeren. De hand die geeft staat immers steeds boven de hand die neemt.  Indien ik bij jouw bijvoorbeeld het equivalent van 10 arbeidsuren in het krijt sta dan betekend dit dat 10 van mijn toekomstige arbeidsuren niet langer van mij zijn maar van jouw. Stel dat ik zoveel schulden bij jouw heb dat ik die nooit meer afbetaald krijg, ook al ga ik voor de rest van mijn leven 7 op 7 werken, dan betekend dit zondermeer dat ik jouw slaaf ben. Een slaaf die wellicht niet vastgeketend is met kettingen maar wel met schulden.

In Money as debt van Paul Grignon wordt pijnlijk duidelijk hoe een overgrote meerderheid van de mensen rechtstreeks (via persoonlijke schulden ) en/of onrechtstreeks (via aangeboren staatsschulden ) schatplichtig gemaakt werd aan een zeer kleine geestelijk gestoorde minderheid of maw hoe de meesten van ons gemanipuleerd werden tot schuldslaven, die alleen maar denken dat ze vrij zijn omdat ze niet letterlijk geketend zijn.

Voor iedereen die onder schulden gebukt gaat is deze tweedelige reeks een absolute must om te bekijken, en om te laten bezinken, vervolgens nog eens te bekijken en weer te laten bezinken. Niemand zal kunnen zeggen dat hij deze informatie zonder voorkennis van de eerste keer volledig kan bevatten. Maar als het besef dan toch gaat dagen en bij mij was dat pas na de vijfde keer ofzo ... dan ga je plots begrijpen waarom je die schuldenput van jouw nooit helemaal dicht gegooid krijgt én dat dat ook helemaal de bedoeling niet is ... van jouw (rent)meesters.


Geld maakt 5 percent van de mensen rijk ...
door 95 percent van de mensen arm te houden.


vws redactie 06 02 2010

Read More

Navigatie

[0] Frontpage

[#] Forum

Naar de volledige versie