Forum > WAO v

Camera's tegen bijstandsfraude

(1/2) > >>

De Kat:
Big sister!!

http://www.telegraaf.nl/overgeld/12341892/__Fraude_bijstand_gefilmd__.html

Volgens een woordvoerster van de gemeente is het mogelijk dat een uitkeringsgerechtigde een observatiecamera op zijn of haar voordeur gericht krijgt. De beelden worden wel altijd in de openbare ruimte gemaakt. Dat gebeurt als de gemeente een signaal van fraude heeft binnengekregen. Als de beelden aanleiding geven voor nader onderzoek kan bijvoorbeeld een sociaal-rechercheur worden ingeschakeld.

Nijmegen kan met de camera's onder meer controleren of iemand wel woont op het adres dat hij heeft opgegeven. De gemeente vindt de camera's een snelle en relatief goedkope manier om fraudetips na te gaan. Ook kan zo worden voorkomen dat onnodig huisbezoeken en buurtonderzoeken worden gedaan, als uit de beelden blijkt dat een fraudemelding onterecht is.

willby:
???????????????????????????????????? big brother???????????????
goe bezig.

smurf6254:
De wereld staat op zijn kop beste mensen. 

De banken belazeren de maatschappij voor honderden miljarden euro's.. maar hier heeft de regering geen tijd voor want ze zijn druk bezig Eddy te klissen die 100 euro in het zwart gaat bij verdienen.

Treurig en intrieste toestand.

Twan:
er is ook al sprake geweest van electriciteits en gas en water-rekeningen op te vragen bij de leverancier om zo vast te stellen of je wel echt ergens woont.

en stel nu dat je heel zuinig bent of een kamper hebt en veel weg bent of in het in de winter bvb afbolt naar het zuiden - mag allemaal niet als je werkloos bent

je moet jezelf in je hok opsluiten en achter werk zoeken dat er niet is. Of maw de moderne concentratiekampen vereisen geen dure deportaties meer - ze worden rond de ongewensten gebouwd en dat heeft het voordeel dat ze hun eigen huisvesting financieren en ervoor zorgen dat ze genoeg stroom en gas en water verbruiken om niet de indruk te wekken dat ze er niet echt wonen  ::)

Twan:
met de joden is het in essentie precies hetzelfde gegaan. Stillaan maar zeker wordt er meer en meer haat gekweekt tegen iedereen die niet rendeert. En daarbij komt dat men er opzettelijk voor zorgt dat bepaalde groepen mensen niet kunnen renderen en dat doet men dmv werkloosheid.

laag per laag vd bevolking wordt in de werkloosheid geduwd en vervolgens opgekuist. het doel daarvan is heel eenvoudig depopulatie en de VN heeft al openlijk toegegeven om dat na te streven

vlak na de franse revolutie is er ook al zo n poging geweest - men wou de werkloosheid oplossen door de werklozen uit te roeien - het plan was om de franse bevolking met 9 miljoen te verminderen. Dat is niet gelukt - het waren er maar een paar 100 000 maar het uitschot dat toen aan de macht is gekomen heeft het niet opgegeven en heeft haar genocidale strategie├źn geperfectioneerd

ik ken hier een heel schoon meiske. altijd carierevrouwtje geweest, anderhalf jaar geleden was ze nog uitzendconsulente, nu is ze werkloos. Was vorige week aan het vertellen dat ze destijds vertikte om aan werklozen solicitatiebewijzen te geven . Ik wees haar erop dat ze die binnenkort zelf zal moeten gaan schooien en niet zal krijgen van werklozenhaters en geschorst zal worden. Toen werd het stil.

En laten we nu ff eerlijk zijn - verdient ze beter dan wat ze zelf gedurende jaren anderen heeft aangedaan ? 

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie