Frontpage > de tekenen aan de wand

Duistere geheimen in de Biohemian Grove

The Cremation of Care, oftewel de crematie of verbranding van de zorg of het geweten is het centrale hoogtepunt waar de jaarlijkse bijeenkomsten van s'werelds zogenaamde elite, in de Bohemian Grove, in Californie zich rond afspelen. Wereldleiders, hollywoodsterren, hoofdredacteuren, rechters, top-zakenmensen, militaire leiders, directeuren van centrale en nationale banken, oliemagnaten enz. komen tesamen op een afgelegen terrein met een oppervlakte van 1100 ha en offeren ritueel hun geweten aan Moloch, een oude kanaanietische afgod die voorgesteld wordt door een 12 meter hoog, gedeeltelijk stenen beeld van een uil.

De jaarlijkse bijeenkomsten die in totaal twee weken plus één weekend duren vinden plaats sinds 1872 en de leden van de Bohemian Club kunnen tijdens de rest van het jaar het terrein en diens infrastructuur gebruiken voor andere bijeenkomsten rond bepaalde thema's en of projecten. Zo kwam er onder andere in september 1942 een groep tesamen die de eerste plannen smeedde voor het Manhatten project, dat resulteerde in de uitvinding van de atoombom.

Sinds het prille begin circuleerden er onder de inwoners van Senoma County de gekste verhalen, onder andere over bizarre rituelen die door de elite op het terrein werden uitgevoerd, maar ook over voornamelijk homoseksuele origieen waaraan vooraanstaanden deelnamen die er voor de rest een uitgesproken conservatief-christelijke publieke reputatie op nahielden. In 1989 werd de bijeenkomst voor de eerste keer geinfiltreerd door Philip Weiss van Spymagazine. En op 15 july 2001 slaagde Alex Jones erin om de Cremation of Care te filmen en zo de geruchten over de bizarre rituelen hard te maken met onomstotelijke bewijzen. In "Dark secrets inside Bohemian Grove" brengt Alex verslag uit van zijn succesvolle infiltratie en in "The Order of Death" keert hij 4 jaar later terug naar de grove. Hierin interviewt hij verschillende locals die onder andere in de grove werkzaam geweest zijn en brengt onder andere verslag uit van een jaarlijks tegenritueel aan de ingang van het terrein van zogenaamde witte heksen. Om de kwade krachten die van de Bohemian Grove uitgaan te weerstaan of te transformeren voeren zij jaarlijks "the Resurrection of Care op; oftewel de wederopstanding van het geweten.

Dark secrets inside bohemian groveDeel 2 : The order of deathvws redactie 22 02 2012

Bronnen
http://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove
en de twee documentaires van Alex Jones

Read More

Verhofstadt zweert openlijk samen met nieuwe wereld orde
In een open brief aan Europees president Van Rompuy zweert ex premier Verhofstadt openlijk samen met de nieuwe wereld orde en tegen de Europese soevereine rechtstaten. Bovendien vermeldt hij daarbij de nieuwe wereldorde uitdrukkelijk.

Hij schrijft onder andere dat ....
  "Europa dreigt geen rol van betekenis te spelen in de nieuwe wereldorde als de Europese integratie geen nieuwe impuls krijgt". Ook betreurt hij blijkbaar dat een Europese bureaucratische dictatuur zich nog onvoldoende gevestigd heeft  en de soevereiniteit van de lidstaten nog niet teniet werd gedaan. "Het is omdat de lidstaten de touwtjes in handen blijven houden en omdat Europa noch de macht, noch de instrumenten bezit om een eenduidige aanpak mogelijk te maken, laat staan op te leggen". Om de Europese dictatuur te legitimeren door middel van emotionele chantage hanteert hij tevens climategate - zonder dat de lidstaten hun volledige soevereiniteit aan Europa opofferen kan de planeet immers zogezegd niet gered worden - de klimaattop in Copenhagen beschouwt Verhofstadt dan ook als een mislukking.

Verhofstadt was eerder ook te gast op een bijeenkomst van de bilderberggroep; het misdaadkartel dat openlijk Europa bestuurt en ook Van Rompuy als president aan de Europese lidstaten en hun burgers oplegde


Bronnen

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20100204_079

http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Belgische_en_Nederlandse_deelnemers_van_Bilderbergconferenties
http://www.tijd.be/nieuws/binnenland/Van_Rompuy_steekt_nek_uit_op_Bilderberg-diner.8259003-438.art


vws redactie 05 02 2010

Read More

Navigatie

[0] Frontpage

[#] Forum

Naar de volledige versie